Presentation

 

Företagspresentation

Ljud & Tele startade 1996 och ägs och drivs av Per-Anders Björk. Jag finns i närheten av Linköping eller mer exakt Mantorp.

Ljud delen har alltid varit dominerande men till en början gjordes jobb som mer speglar namnet. På senare år har verksamheten renodlats mer mot all form av ljudteknik.

Företaget är ett enmansföretag med minimala kostnader för att kunna ge kunderna ett konkurrenskraftigt pris. Vid större installationer med ljud och media har jag ett kontaktnät med andra installationsföretag inom sina specialiteter som jag samarbetar med. Allt för att kunna genomföra installationer från en enkel hörselslinga till stora kyrkor eller idrottsarenor. Det innebär att kunden i alla installationer har en kontaktperson att vända sig till.

 

Presentation

Per-Anders Björk är diplomerad ljudtekniker på Institute Of Audio And Visual Arts. Jag har under 30 års tid jobbat med ljudteknik. Som ljudtekniker i studio, TV och live framträdanden. Projekterat och installerat många installationer inom studio, kyrkor, samlingslokaler, idrottsplatser mm. Se några under Installationer.

 

 

Ljud & Tele © 2013

Kontakt

 

Per-Anders Björk

perra@ljudtele.se

 

070-632 82 70